Frivillig-kategorier:

Innsjekk – Vi trenger hyggelige, smilende, tålmodige og nøyaktige hjelpere i innsjekken vår! Du vil være deltakernes første møte med konferansen, og til tider vil tempoet være svært høyt, men desto gøyere! Supert med erfaring fra tilsvarende arbeid, men det er ikke et krav.

Romvakt – Som romvakt passer du på at alle som entrer en sal blir hilst velkommen, at alle har deltakerpass, at forsentkommere ikke forstyrrer mer enn nødvendig og at det ser ordentlig og ryddig ut ved inngangspartiet.

Runner – En runner må kunne ta ting på sparket! Du må hjelpe til med hva som enn oppstår.. Plutselig trenger vi en ekstra stol, en klase med druer (!), litt bærehjelp eller ekstravakt i innsjekken. Ps. Vi trenger også noen runnere på kveldstid onsdag og torsdag (11. og 12.mai). Skriv i så fall for eksempel «onsdag kveld» i kommentarfeltet.

Teknisk assistent – I hver sal behøver vi én dedikert person pr. dag som kan assistere hovedteknikeren. Vedkommende bør kunne litt om lyd og lys, men fortvil ikke, opplæring gis! Det aller viktigste er at du stiller opp til avtalt tid, både for opplæring og jobb.

Sjåfør (førerkort kl. B) – Vi henter og bringer alle speakere og moderatorer som ønsker det til/fra Flesland tirsdag-lørdag. Arbeidstidene vil variere, og her ber vi om at du noterer i kommentarfeltet om det er dager/tider som IKKE passer for deg! For eksempel: «kan IKKE tirsdag og torsdag kl. 17-22». Dette hjelper oss når vi skal legge kabalen. Dere trenger ikke disponere egen bil!

Pakking av deltagerbevis (NB! 6/5-2016) – Dette skjer i forkant av Mediedagene, nærmere bestemt 6.mai kl. 08.45-16.00. Minner om at Kr.himmelfart er torsdag 5.mai.

Fotograf – Her ønsker vi oss erfarne fotografer som kan ta bilder av det som skjer på scenen, messeområdet og ellers rundt på området. Du må medbringe eget kamera. Alle bilder blir kreditert med ditt navn og kan brukes på nett og i rapporten om de er gode nok!

Alt mulig! - Kryss av for «alt mulig» dersom du er fleksibel til å gjøre flere oppgaver. Da putter vi deg inn der du måtte ønske. Skriv i kommentarfeltet om det er oppgavekategorier du ikke kan ta eller vil ha.