Nordiske Mediedager har kontorer i Media City Bergen.

Adressen vår er Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen.

Postadresse: Odd Franzens plass 5, 5008 Bergen. 

Guri Heftye

Festivalsjef, Nordiske Mediedager

Guri er utdannet tekstforfatter fra Westerdals School of Communication og i markedsøkonomi fra BI og har over 20 års erfaring som merkevarebygger, tekstforfatter, journalist, idéskaper, TV-produsent- og programleder. Hun har jobbet i reklamebyråene New Deal, Ogilvy & Mather, JBR og Filadelfia og i NRK og Rubicon TV, i tillegg til utstrakt virksomhet som frilansjournalist. Hun har ledet 25 litteraturprogram for Kanal 24, skrevet kokeboken “Barmen Unplugged” og ledet utallige bokbad for Bokklubben. Som programleder er hun kjent fra NRK-seriene “Vis meg ditt kjøleskap”, “Portrettørene”, “Maraton og “Løvebakken”. Guri har tidligere sittet i styret i DNS og Festspillene i Bergen.

M:+47 92 28 21 71

E: guri.heftye(a)mediedager.no

Hjørdis Losnedahl

Prosjektleder, Nordiske Mediedager

Hjørdis er utdannet cand.mag. fra Universitetet i Bergen og Université de Nice, samt flere kurs fra NHH. Før Mediedagene, jobbet Hjørdis i nesten ni år i Festspillene i Bergen, først som programkoordinator, deretter som kommunikasjonskoordinator i markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Hun har også vært administrasjonsleder i Logen Teater, hvor hun også er medeier. I Mediedagene har Hjørdis blant annet ansvar for all praktisk tilrettelegging av konferansen, og er også med i programkomiteen.

M:+47 92 23 09 92

E: hjordis.losnedahl(a)mediedager.no

Guro Dugstad

Prosjektkoordinator, Nordiske Mediedager

Guro jobbet som prosjektmedarbeider under Mediedagene 2014, og er nå fast ansatt som prosjektkoordinator. Hun har blant annet ansvar for avvikling av Nmd UNG, koordinering av studenter og frivillige, samt å bistå øvrig administrasjon i planlegging og gjennomføring av konferansen. Guro er utdannet ved London College of Music and Media og Norges Musikkhøgskole og har jobbet 10 år som frilanser. Før hun begynte i Mediedagene var hun ansatt som koordinator i IT-selskapet CompuGroup Medical.

M:+47 988 66 061

E: guro.dugstad(a)mediedager.no

Linn Gjerstad

Informasjonsansvarlig, Nordiske Mediedager

Linn er utdannet medieviter og har 20 års fartstid som journalist, vaktsjef og produkteier i Bergensavisen og Bergens Tidende. Hun har også jobbet som community manager i reklamebyrået MK Norway, samt med merkevarebygging, tekstproduksjon, markedsføring og sosiale medier gjennom sitt eget selskap, Fremsnakk Media. Linn ble informasjonsansvarlig for Nordiske Mediedager i januar 2017, men har lang fartstid i NMD - blant annet gjennom fire år i programkomiteen.

M:+47 900 66 967

E: linn.gjerstad@mediedager.no