Dag 1

Varmmat:

Albondigas – Spanske kjøttboller i sterk tomatsaus

Ingefærmarinert steinbitfilet med asiatisk kokos og sitrongresssaus

Kaldmat:

Brokkolisalat med fetaost og soltørket tomat

Capresesalat (klasetomater, rødløk, mozzarella, oliven)

Pastasalat med reker og krepsehaler

Cæsarsalat ( Romanosalat, parmesan, cæsardressing kylling og bacon)

Råstekte poteter med soltomat og vårløk

Focaccia og aioli

 

Dag 2

Varmmat:

Langtidsbakt svinenakke og chilisyltet rødkål

Laksefilet med hvitvinsaus, fenikkel og småtomater

Kaldmat:

Capresesalat (klasetomater, rødløk, mozzarella, oliven)

Blomkålsalat med marinert kylling ,hvitløk og grønnsaker

Poteter i hvitløksmajones

Pastasalat med grønnsaker og finsnittet salami

Sikorisalat med honning-lime  vinaigrette, karse , valnøtter og blåmuggost

Focaccia og aioli