Dag 1:

Varme retter

Kalkunbryst med kremet soppsaus, dampete rotgrønnsaker og grønnkål

Amadinepotet med olje og urter

Saltbakt torsk med erter og kremet fiskesaus

 

Kalde retter

Kylling Wraps med salat og currymajones

Ris salat med finstrimlet gulrot, rødløk og koriander

Salat med fetaost tomat løk og persille

Brokkolisalat med chilli og creme fraiche

Grønn salat med grønnsaker

Focaccia og aioli

 

Dag 2:

Varme retter

Tomatisert oksegryte

Rispilaf med soltørket tomat

Hvit bacalao med olivenbakt løk

 

Kaffe/te

 

Kalde retter

Torsk og Bønnesalat med strimlete kål

Purre og potet salat med paprika og rømme

Tomat salat med chili oliven, rødløk og basilikum olje

Pasta og parmesan salat med bacon og soyamarinert sopp

Hjertesalat med ristet paprika og squash

Focaccia og aioli