Torsdag 11.mai

Varmmat:
Krydderbakte kyllingklubber
Steinbitfilet i spicy thai karri saus

Kaldmat:
Wraps med urte-creme fraiche, røkt ørret og frisk salat
Nudelsalat med eggnudler, kylling marinert i teryakisaus og lime, finstrimlet gulrot, rødløk og koriander
Cous-cous salat med grønnsaker og pesto
Gresk salat (tomat, rødløk, agurk, fetaost, oliven)
Kremet pastasalat med skalldyr
Focaccia og aioli

Kaffe/Te

 

Fredag 12.mai

Varmmat:
Laksefilet med tapioka, soya-nøttesmør, finstrimlet fenikkel og gressløk
Pulled pork med bbq-saus og coleslaw


Kaldmat:
Rissalat med reker og grønnsaker
Cæsarwraps (romano, bacon, kylling, cæsardressing, parmesan)
Kremet brokkolisalat med pinjekjerner og bacon
Råstekte amadinepoteter med soltomat og fetaost
Capresesalat (tomat, rødløk, mozzarella, basilikum, oliven)
Focaccia og aioli

Kaffe/Te