Nye talenter, nye konsepter! Hvem vinner i år? 

Mediebransjen hungrer etter konsepter som fungerer på nett og mobil, som holder liv i den gode gamle TV-skjermen og samtidig fører til at det koker på sosiale medier. Nok en gang har vi bedt studenter fra praktiske medieutdanninger i Bergen, på Lillehammer, på Westerdals og i Volda til å legge frem sin beste idé på rekordtid!

Først må de overbevise et panel av fagfolk fra de store TV- og produksjonsselskapene, men til syvende og sist er det publikum i salen som avgjør hvilken idé som er best. For vinneren venter profesjonell oppfølging av bransjens beste utviklere og eksklusiv introduksjon til programsjefene i TV-kanalene.

Se hva slags kreative ideer neste generasjon mediekreatører kommer opp med, og få et innblikk i hvordan etablerte bransjeaktører velger ut og dyrker frem de gode programideene. Kanskje blir du vitne til lanseringen av morgendagens mediesnakkis?

Med: Kristian Westgaard (redaktør og produsent), Per Hustad (Regissør, produsent og produksjonsselskapseier) og Berit Boman (produsent).

Moderator: Erik Solbakken (Produsent, programleder, Norsk Fjernsyn)

Medvirkenede

Moderator Speakers
Berit Boman
(Produsent)
Per Hustad
(Regissør, produsent og produksjonsselskapseier)
Kristian Westgaard
(Redaktør og produsent)