Nye talenter, nye konsepter!  Hvem vinner i år?  

Mediebransjen hungrer etter konsepter som fungerer på nett og mobil, som holder liv i den gode gamle TV-skjermen og samtidig fører til at det koker på sosiale medier. Nok en gang har vi invitert studenter fra praktiske medieutdanninger i Bergen, på Lillehammer, på Westerdals og i Volda til å legge fram sin beste idé på rekordtid! 

I ukene før showet i Grieghallen er kandidater fra de fire medieutdanningen drillet i kurs hos NRKs utviklingsavdeling. Så har det beste prosjektet fra hvert studiested blitt kåret gjennom prøve-pitcher. Gjennom siste fase har de fire finalistene blitt veiledet av hver sin rutinerte TV-produsent. 

I Grieghallen er det til syvende og sist publikum i salen som avgjør hvilken idé som er best. 

For vinneren venter profesjonell oppfølging av bransjens beste utviklere og eksklusiv introduksjon til programsjefene i TV-kanalene. 

Se hva slags kreative ideer neste generasjons mediekreatører kommer opp med, og få et innblikk i hvordan etablerte bransjeaktører velger ut og dyrker frem de gode programideene. Kanskje blir du vitne til lanseringen av morgendagens mediesnakkis?

Medvirkenede

Moderator Speakers
Sandra Hafsahl
(Utviklingssjef, Monster)
Per Hustad
(Regissør og produsent)
Berit Boman
(Produsent, Rubicon TV)
Kristian Westgaard
(Daglig leder, Mexiko)