Nye talenter, nye konsepter! Hvem vinner i år?  

Mediebransjen hungrer etter konsepter som fungerer på nett og mobil, som holder liv i den gode gamle TV-skjermen og samtidig fører til at det koker på sosiale medier. Nok en gang har vi har studenter fra praktiske medieutdanninger i Bergen, på Lillehammer, på Westerdals og i Volda til å legge fram sin beste idé på rekordtid! 

Først må de overbevise et panel av fagfolk fra de store TV- og produksjonsselskapene, men til syvende og sist er det publikum i salen som avgjør hvilken idé som er best. For vinneren venter profesjonell oppfølging av bransjens beste utviklere og eksklusiv introduksjon til programsjefene i TV-kanalene. 

Se hva slags kreative ideer neste generasjon mediekreatører kommer opp med, og få et innblikk i hvordan etablerte bransjeaktører velger ut og dyrker frem de gode programideene. Kanskje blir du vitne til lanseringen av morgendagens mediesnakkis? 

Med: Berit Boman (Seniorredaktør, Rubicon), Kristian Westgaard (Daglig leder, Nexiko), Per Hustad (Regissør), Sandra Hafsahl (Produsent, Monster Entertainment) 

Moderator: Erik Solbakken (Produsent, programleder, Norsk Fjernsyn)

Medvirkenede

Moderator

Erik Solbakken

Speakers
Berit Boman
(Seniorredaktør, Rubicon TV)
Kristian Westgaard
(Daglig leder, Nexiko)
Per Hustad
(Regissør og produsent)
Sandra Hafsahl
(Produsent, Monster)