Vil du lære fra noen av de beste innen design og visuelle effekter fra film og TV-industrien i Hollywood? For første gang tar Aaron Sims Creative sin egen Masterclass til Norden.

Ønsker du å vite i detalj hvordan monsteret i Stanger Things ble til, eller hvordan de episke scenene i filmen Wonder Woman fikk sitt utspring? Hvordan Sims og hans kollegaer jobbet under filmer som nyinnspillingen av skrekkfilmen IT, Independence Day: Resurgence, Logan eller Planet of the Apes, for å nevne noen produksjoner fra de seneste årene.

Aaron Sims Creative regner seg selv som unike i bransjen, ved å levere fra designfasen til ferdige effekter, og mener å ha metoder og arbeidsflyt som reduserer adskillige personer og arbeidstimer sammenlignet med standardmetoder. Her viser de et spekter hvor alt fra penn og papir til 3D printere inngår i arbeidsflyten.

Om du regner deg som nybegynner eller veteran i industrien, «Sketch to Screen» er bygget for å undervise og inspirere deg til å få karakterer, vesener og verdener til live gjennom en flersidig, digital arbeidsflyt. Kurset vil derfor ta deg gjennom følgende faser:

FASE 1: SCRIPT BREAKDOWN
FASE 2: VISUAL INSPIRATION
FASE 3: CONCEPT DESIGN
FASE 4: KEY SCENES & LAYOUT
FASE 5: 3D MODELING
FASE 6: RAPID PROTOTYPING

FASE 7: ANIMATION TEST / WALK-CYCLE
FASE 8: PREVISUALIZATION

FASE 9: VISUAL EFFECTS

Dette kurset er for flere i mediebransjen. Selvsagt for film og TV-drama, men også for spillskapere som tenker visuelle uttrykk som sentralt i handlingen. Kurset retter seg mot konseptdesignere, animatører og etterarbeidere, samt regissører, manusforfattere, fotografer og produsenter, for å få en dypere forståelse av prosess og arbeidsflyt, og utnytte mulighetene bedre.

Foredragsholderne er:

  • Aaron Sims – Founder og designer
  • Michael Pecchia – Executive Producer
  • Chase Friedman – kursansvarlig og markedssjef

Tid og sted:

  • Grieghallen, onsdag 2. mai klokken 12:30 til 17:00

Pris:

  • 1500,- for deltagere under Nordiske Mediedager
  • 2700,- for ikke-deltagende under Nordiske Mediedager

Begge priser er oppgitt eks. mva. 

Bindende påmelding sendes gd@mediedager.no

Dette er en unik mulighet til å lære og bli inspirert, og til å komme i kontakt med Aaron Sims og hans team. Undervisningsformen legger opp til en interaktiv og god deltagelse fra salen.

 

 

Medvirkenede

Speakers
Aaron Sims
(Administrerende direktør)
Michael Pecchia
(Ansvarlig produsent)
Chase Friedman
(Director of marketing & brand strategy)