Nyskjerrig på hva mediegründerne jobber med? BTO huser i dag over 70 oppstartsbedrifter, og til høsten åpnes en inkubator for oppstartsselskaper i Media City Bergen som er øremerket mediegründere - et pulserende, profesjonelt og inkluderende oppstartsmiljø tett på mediebransjen.

BTO bidrar med rådgivning innen forretningsutvikling, vekst og innovasjon. BTO presenterer inkubatoren og oppstartsselskaper med nye løsninger for mediebransjen.

På Nordiske Mediedager skal BTO presentere disse fire selskapene:

  • Bergensia. Magasinet som inspirerer ledere, bedrifter og organisasjoner til innovasjon og strategier som hjelper oss med å nå bærekraftsmålene. Med: Jan Terje Espeland
  • Swancy. En markedsplass for å bytte klær og knytte folk sammen gjennom stil og mote. Den neste store sosiale plattformen. Med: Kristin Grostad (Engelsk presentasjon)
  • Soundwave Studios. Produksjonsselskap for podcaster og online video, som samler nye konsepter innenfor lyd og video under samme paraply. Med: Espen Morild
  • Silvereye Pictures. Spesialiserer seg på promotering av Skandinaviske selskap til et internasjonalt marked gjennom film og fotografi. Med: Mel Burford (Engelsk presentasjon)

Medvirkenede

Speakers