Sarah Hurwitz

Hovedtaleskriver for Michelle Obama

Sarah Hurwitz var taleskriver i Det hvite hus fra 2009 til 2017. Hun begynte som senior taleskriver for President Barack Obama og ble så hovedtaleskriver for Førstedame Michelle Obama. I Det hvite hus samarbeidet Sarah med Michelle Obama om mange svært anerkjente taler – blant dem talen Michelle Obama holdt på 2016 Democratic National Convention, og de politiske talene hun holdt i løpet av valgkampen gjennom 2016. Hurwitz reiste med førstedamen over hele Amerika og på fem kontinenter.

Sarah har også jobbet med politiske spørsmål vedrørende unge kvinner og jenter – som seniorrådgiver for The White House Council on Women and Girls.

Før hun begynte i Det hvite hus, var Sarah hovedtaleskriver for Hillary Clinton under hennes presidentkandidatkampanje i 2008. Deretter ble hun med i Obamas kampanje, som senior taleskriver for daværende senator Barack Obama. I tillegg hjalp hun Michelle Obama med hennes tale til 2008 Democratic National Convention.

Før hun begynte med Clintons og Obamas kampanjer, var hun deputy chief speechwriter for senator John Kerrys presidentkampanje i 2004, deputy chief speechwriter for General Wesley Clarks primærkampanje og taleskriver for Senator Tom Harkin i Iowa.

Sarah har også vært advokat ved WilmerHale sitt kontor i Washington DC.

Hun er utdannet ved Harvard College og Harvard Law School.