Frivillig-kategorier:

Innsjekk – Vi trenger hyggelige, smilende, tålmodige og nøyaktige hjelpere i innsjekken vår. Du vil være deltakernes første møte med konferansen, og til tider vil tempoet være svært høyt. Det er supert med erfaring fra tilsvarende arbeid, men det er ikke et krav. 

Velkomstteam på Flesland - Bli med oss å ønske våre speakere og delegater velkommen til Bergen. På Flesland deler vi ut program og bistår med hjelp til bestilling av taxi osv. En ypperlig øvelse for deg som ønsker serviceerfaring.

Romvakt – Som romvakt passer du på at alle som entrer en sal blir hilst velkommen, at alle har deltakerpass, at forsentkommere ikke forstyrrer mer enn nødvendig og at det ser ordentlig og ryddig ut ved inngangspartiet. Du kan også bli bedt om å bistå inne i salen underveis med praktiske småoppgaver.

Runner – En runner må kunne ta ting på sparket. Du må hjelpe til med hva som enn oppstår. Plutselig trenger vi en ekstra stol, en klase med druer, litt bærehjelp eller ekstravakt i innsjekken. Vi trenger runnere i hele uke 19, mandag til fredag, og også kveldstid onsdag, torsdag og fredag (6.-8. mai). Skriv i så fall for eksempel «onsdag kveld» i kommentarfeltet.

Teknisk assistent – I hver sal behøver vi én dedikert person per dag som kan assistere hovedteknikeren. Vedkommende bør ha litt teknisk forståelse, men opplæring gis. Det viktigste er at du stiller opp til avtalt tid, både for opplæring og jobb.

Fotograf – Her ønsker vi oss erfarne fotografer som kan ta bilder av det som skjer på scenen, i messeområdet og ellers rundt på området. Du må medbringe eget kamera. Bildene brukes på nett og i rapporten om de er gode nok.

Alt mulig - Kryss av for «alt mulig» dersom du er fleksibel til å gjøre flere oppgaver. Da putter vi deg inn der behovet er størst. Skriv i kommentarfeltet om det er oppgavekategorier du ikke kan ta/vil ha. 

 

Trykk HER for registrering!

Alle frivillige får attest på forespørsel.