Frivillig-kategorier:

Innsjekk: Vi trenger hyggelige, smilende, tålmodige og nøyaktige frivillige i innsjekken vår. Du vil være deltakernes første møte med konferansen, og til tider vil tempoet være svært høyt. Det er supert med erfaring fra tilsvarende arbeid, men det er ikke et krav.

Velkomstteam på Flesland: Bli med oss å ønske våre speakere og delegater velkommen til Bergen. På Flesland deler vi ut program og hjelper med bestilling av taxi osv. En ypperlig øvelse for deg som ønsker serviceerfaring.

Romvakt: Som romvakt passer du på at alle som entrer en sal blir hilst velkommen, at alle har deltakerpass, at forsentkommere ikke forstyrrer mer enn nødvendig og at det ser ordentlig og ryddig ut ved inngangspartiet. Du kan også bli bedt om å bistå inne i salen underveis med praktiske småoppgaver.

Runner: En runner må kunne ta ting på sparket. Du må hjelpe til med hva som enn oppstår. Plutselig trenger vi en ekstra stol, en klase med druer, litt bærehjelp eller ekstravakt i innsjekken. Vi trenger runnere hele uken, mandag til fredag, og også kveldstid onsdag, torsdag og fredag.

Teknisk assistent: I hver sal behøver vi én dedikert person per dag som kan assistere hovedteknikeren. Vedkommende bør ha litt teknisk forståelse, men opplæring gis. Du skal være i salen under alle sesjonene – så på den måten får du jobbe og følge med på konferansen samtidig!

Fotograf: Her ønsker vi oss erfarne fotografer som kan ta bilder av det som skjer på scenen, i messeområdet og ellers rundt på området. Du må medbringe eget kamera. Bildene brukes på nett og i rapporten om de er gode nok.

Kameracrew: Som en del av kameracrewet bistår du produsentene med å filme alle sesjonene slik at de kan streames ut på nettsiden. Det er påkrevd at du har noe erfaring med filmkamera, og gjerne med flerkameraproduksjon.

Alt mulig: Kryss av for «alt mulig» dersom du er fleksibel til å gjøre flere oppgaver. Da putter vi deg inn der behovet er størst. Skriv i kommentarfeltet om det er oppgavekategorier du ikke kan ta/vil ha.

 

Trykk HER for registrering!

Alle frivillige får attest på forespørsel.