Nordiske Mediedager har kontorer i Media City Bergen.

Adressen vår er Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen.

Postadresse: Odd Frantzens plass 5, 5008 Bergen. 

Guri Heftye

Festivalsjef

Guri Heftye (59) er utdannet tekstforfatter fra Westerdals School of Communication og i markedsøkonomi fra BI og har over 25 års erfaring som merkevarebygger, tekstforfatter, journalist, idéskaper, tv-produsent -og programleder. Hun har vært tekstforfatter i reklamebyråene New Deal, Ogilvy & Mather og JBR før hun ble gründer og startet reklamebyåret Filadelfia sammen med bl.a. Arne Berggren. I tillegg til utstrakt virksomhet som frilansjournalist, der hun blant annet leverte featurestoff og portrettintervjuer til Henne, Red og Elle, ledet 25 litteraturprogram for Kanal 24, skrev kokeboken Barmen Unplugged og ledet utallige bokbad for Bokklubben Nye Bøker. Hun har i flere perioder vært tilknyttet NRKs underholdningsavdeling redaksjonelt, som programleder er hun kjent fra tv-seriene Vis meg ditt kjøleskap, Portrettørene, Maraton og Løvebakken på NRK1. Fra 2001–2006 var hun produsent i RubiconTV, før hun kom til Nordiske Mediedager som festivalsjef i 2007. Guri har vært styremedlem i Festspillene i Bergen i åtte år, fire av dem som styrets nestleder, og sittet i styret i Den Nationale Scene i tre år. Hun er i dag styreleder i VEGA Scene i Oslo og sitter i styret i Klimafestivalen Varmere, Våtere, Villere.

M:+47 92 28 21 71

E: guri.heftye@mediedager.no

Silje Iversen Hammersland

Prosjektleder

Silje (39) kom til Nordiske Mediedager etter en rekke år i forlagsbransjen som blant annet forlagsredaktør i Cappelen Damm og informasjonssjef og arrangementsansvarlig i Font Forlag. Tidligere jobbet Silje med salg og marked for Norges nasjonale kompani for samtidsdans Carte Blanche. Hun er utdannet innen Media Management fra Høgskolen i Gjøvik og Den Grafiske Højskole i København i tillegg til at hun har fag innen Litteraturvitenskap og Nordisk fra Universitetet i Bergen.

M:+47 900 80 916

E: silje.hammersland@mediedager.no

Maren Stette Mosaker

Kommunikasjonsansvarlig

Maren (31) kom til Nordiske Mediedager fra stillingen som innholdsredaktør og produsent i reklamebyrået Anorak, hvor hun var med i etableringen av Anorak Content. Mosaker har bachelor i journalistikk og årstudium i kunsthistorie fra UiB. Hun har journalistbakgrunn fra D2 og Bergens Tidende. I tillegg til utstrakt frilansvirksomhet for medier som Aftenposten, VG, Morgenbladet, Klassekampen, Natt & Dag og Washington Post. Ved siden av journalistikken har hun også vært konsertarrangør, presseansvarlig og gründer av både kulturmagasin- og kunstgalleri.

M:+47 954 95 221

E: maren.mosaker@mediedager.no