Nordiske Mediedager har kontorer i Media City Bergen.

Adressen vår er Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen.

Postadresse: Odd Franzens plass 5, 5008 Bergen. 

Guri Heftye

Festivalsjef, Nordiske Mediedager

Guri (55) er utdannet tekstforfatter fra Westerdals School of Communication og i markedsøkonomi fra BI og har over 25 års erfaring som merkevarebygger, tekstforfatter, journalist, idéskaper, tv-produsent- og programleder. Hun har jobbet i reklamebyråene New Deal, Ogilvy & Mather, JBR og Filadelfia og i NRK og Rubicon TV, i tillegg til utstrakt virksomhet som frilansjournalist. Hun har ledet 25 litteraturprogram for Kanal 24, skrevet kokeboken Barmen Unplugged og ledet utallige bokbad for Bokklubben Nye Bøker. Som programleder er hun kjent fra NRK-seriene Vis meg ditt kjøleskap, Portrettørene, Maraton og Løvebakken. Hun er tidligere styremedlem i Festspillene i Bergen (8 år) og Den Nationale Scene (3 år) og er styreleder i VEGA Scene i Oslo. Guri har vært festivalsjef i NMD siden 2007 og leder programarbeidet.

M:+47 92 28 21 71

E: guri.heftye(a)mediedager.no

Hjørdis Losnedahl

Prosjektleder, Nordiske Mediedager

Hjørdis (47) er utdannet cand.mag fra UiB og Université de Nice, samt div. kurs på NHH. Hun begynte i NMD i juni 2014, da kom hun fra stillingen som kommunikasjonskoordinator i markeds- og kommunikasjonsavdelingen i Festspillene i Bergen, og var tidligere programkoordinator på samme sted. Før Festspillene, var Hjørdis administrasjonsleder på Logen Teater, hvor hun også var medeier. Hun har også jobbet for Rubicon TV, Den Nationale Scene, Bergen Komedia Teater og Nordland Teater.

M:+47 92 23 09 92

E: hjordis.losnedahl(a)mediedager.no

Guro Dugstad

Prosjektkoordinator, Nordiske Mediedager

Guro jobbet som prosjektmedarbeider under Mediedagene 2014, og er nå fast ansatt som prosjektkoordinator. Hun har blant annet ansvar for avvikling av Nmd UNG, koordinering av studenter og frivillige, samt å bistå øvrig administrasjon i planlegging og gjennomføring av konferansen. Guro er utdannet ved London College of Music and Media og Norges Musikkhøgskole og har jobbet 10 år som frilanser. Før hun begynte i Mediedagene var hun ansatt som koordinator i IT-selskapet CompuGroup Medical.

M:+47 988 66 061

E: guro.dugstad(a)mediedager.no

Linn Gjerstad

Informasjonsansvarlig, Nordiske Mediedager

Linn er utdannet medieviter og har 20 års fartstid som journalist, vaktsjef og produkteier i Bergensavisen og Bergens Tidende. Hun har også jobbet som community manager i reklamebyrået MK Norway, samt med merkevarebygging, tekstproduksjon, markedsføring og sosiale medier gjennom sitt eget selskap, Fremsnakk Media. Linn ble informasjonsansvarlig for Nordiske Mediedager i januar 2017, men har lang fartstid i NMD - blant annet gjennom fire år i programkomiteen.

M:+47 900 66 967

E: linn.gjerstad@mediedager.no