Her ser du menyen i Grieghallen under Nordiske Mediedager 2020.

Torsdag 7. mai:

Varme retter

Tapioka-laks med soya og nøttesmør

Småpoteter med chili og hvitløk

Ovnsbakte rotfrukter med syltede beter

 

Kalde retter

Søtpotet og aspargesbønnesalat med honning marinade fra Grieg Bees

Satay kyllingspyd med koriander

Ceasarwrap med salat, kylling, bacon og parmesan

Caprese-salat med syltet løk, oliven og fast ost

Blomkålsalat med curry dressing og purreløk

Focaccia og aioli


Fredag 8. mai:

Varme retter

Langtidsbakt svinenakke med hjemmelaget rødkål og brun saus 

Persillepotet 

Dampede Brekkbønner og stekt løk


Kalde retter

Kikerter og bønner med ingefær og koriander

Kremet brokkolisalat med urter og syltet rødløk

Grønn salat med hjemme syltede grønnsaker

Pastasalat med kylling og paprika

Hjemmelaget bondeomelett med ruccola og soppemulsjon

Focaccia og aioli