Kjære NMD-venn!

Mediedagene 2021 blir heldigitale og der du er! Direkte fra vår streamingplattform gir vi deg topp speakere fra inn- og utland, fag, moro og mye mer.

– Det er fortsatt stor uforutsigbarhet knyttet til første halvår og hvordan smittesituasjonen utvikler seg, sier festivalsjef Guri Heftye. NMD er en stor rigg og vi er nødt til å ha en planleggingshorisont og noe forutsigbarhet. I tillegg er det ingen tegn til at mediefolk kommer til å reise i særlig grad kommende halvår. Derfor har vi landet på at vi også i 2021 kjører heldigitalt.

– Vi ønsker å gi våre folk det ypperste av det ypperste og legger opp til et bredt internasjonalt program av umiskjennelig NMD-merke, tilgjengelig for alle. For om det er sånn at mediefolket ikke kan komme til Bergen, vel, så kommer vi til dem! Og skulle det vise seg at det er mulig å samle noen når vi skriver mai, så skal vi alltids klare å finne et sted for god, gammaldags mediemingling.

Programslipp og påmelding fra 15. februar. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få aktuelle nyheter om konferansen direkte i innboksen!

Vi ønsker dere alle en god jul - og et riktig godt nytt år!

Pssst! I 2022 skal vi igjen ses i Grieghallen og et kirsebærblomstrende Bergen. Det gleder vi oss også til!

 
Har du et deltakerbevis fra 2020 som er overført til 2021, vil du høre fra oss på nyåret.