Maren Stette Mosaker (30) er ansatt som Kommunikasjonsansvarlig og innholdsprodusent i Nordiske Mediedager. Hun kommer til NMD fra stillingen som innholdsredaktør og produsent i reklamebyrået Anorak, hvor hun var med i etableringen av Anorak Content.  

 

Mosaker har bachelor i journalistikk og årstudium i kunsthistorie fra UiB. Hun har journalistbakgrunn fra D2 og Bergens Tidende i tillegg til utstrakt frilansvirksomhet for medier som Aftenposten, VG, Morgenbladet, Klassekampen, Natt & Dag og Washington Post. Ved siden av journalistikken har hun også vært konsertarrangør, presseansvarlig og gründer av både kulturmagasin- og kunstgalleri.

 

– Å få jobbe med gjengen i Nordiske Mediedager har jeg drømt om siden studiedagene. Nå får jeg være tett på mediebransjen, samarbeide med utrolig dyktige mennesker og bruke hele spekteret av kompetansen min, sier Mosaker. Festivalsjef Guri Heftye er veldig glad for å få Maren med på laget.

 

– Maren har fart og trøkk og en sjelden kombinasjon av journalistisk erfaring, faglig engasjement og kommersiell teft. Hun har allsidig kompetanse, kjenner bransjen, er operativ og strategisk og kommer inn på et veldig godt tidspunkt. Hun vil være viktig i arbeidet med å løfte NMD videre, sier Heftye.

 

Maren Stette Mosaker tiltrer stillingen i desember.