Stortinget hackes, nettsider manipuleres, brukere og passord kommer på avveie, sensitiv informasjon stjeles og virus setter hele virksomheter ut av spill. Pandemien har medført at den digitale utviklingen har akselerert og skapt nye og lovende jaktmarker for de cyberkriminelle. Næringslivet og mediebransjen står overfor stadig mer omfangsrike og farlige cybertrusler. Hvordan skjer dataangrep og er det mulig å forsvare seg mot dem?

Eivind Nilsen, Partner og Bransjeansvarlig Teknologi, Media og Telecom og Eldar Lillevik, Partner og Head of Cyber Security i PwC har med seg Thor Gjermund Eriksen, kringkastingssjef i NRK i studio. Trusselbildet er en naturlig del av hverdagen som toppleder i NRK. Han har også vært med på digitaliseringen av bransjen og sett hvilke utfordringer utviklingen har ført med seg. Velkommen til diskusjon!

Sidetrack er Mediedagenes eget sidespor hvor bransjen kan lansere nye tjenester eller presentere aktuelle caser. Alle Sidetrack går parallelt med det øvrige programmet.

Medvirkende