For første gang vises det en fotoutstilling på Mediedagene i Bergen. NTB har samlet gode nyhetsøyeblikk fanget av deres fotografer og inviterer til utstilling. 
Fotoutstillingen kan du se under Mediedagene så lenge Grieghallen er åpen. Du finner bildene i området utenfor Klokkeklang.
NTB har en av Norges største fotoavdelinger og dokumenterer hver dag nyhetshendelser for de fleste norske medier. Nyhetsbilder har vært debattert denne våren. Ved å samle en rekke nyhetsøyeblikk i denne utstillingen, ønsker de å sette agenda og bidra til diskusjon. Pulitzerprisvinner Ryan M. Kelly er tilknyttet NTB denne våren, og bildet han vant prisen "beste nyhetsbilde" for er en del av utstillingen. 
- Vi har flere sterke fotosesjoner på programmet i år. Krigsfotograf Gabriel Chaimkommer mer eller mindre rett fra Syria, Thomas Borberg leder fotodesken i danske Politiken. Og så har vi ikke minst gleden av å presentere Pulitzer-vinner Ryan M. Kelly. Vi er veldig glade for å ha NTB med på laget, at de legger ressurser og tid inn i Mediedagene, både ved å flytte fotodesken til Bergen og at vi for første gang kan vise en fotoutstilling til glede for alle våre delegater. Dette blir veldig bra, sier festivalsjef Guri Heftye.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Medvirkende

Speakers
Ryan Kelly
(Fotograf)