For første gang vises det en fotoutstilling på Mediedagene i Bergen. NTB har samlet gode nyhetsøyeblikk fanget av deres fotografer og inviterer til utstilling. 
NTB har en av Norges største fotoavdelinger og dokumenterer hver dag nyhetshendelser for de fleste norske medier. Nyhetsbilder har vært debattert denne våren. Ved å samle en rekke nyhetsøyeblikk i denne utstillingen, ønsker de å sette agenda og bidra til diskusjon. Pulitzerprisvinner Ryan M. Kelly er tilknyttet NTB denne våren, og bildet han vant prisen "beste nyhetsbilde" for er en del av utstillingen. 
- Vi har flere sterke fotosesjoner på programmet i år. Krigsfotograf Gabriel Chaimkommer mer eller mindre rett fra Syria, Thomas Borberg leder fotodesken i danske Politiken. Og så har vi ikke minst gleden av å presentere Pulitzer-vinner Ryan M. Kelly. Vi er veldig glade for å ha NTB med på laget, at de legger ressurser og tid inn i Mediedagene, både ved å flytte fotodesken til Bergen og at vi for første gang kan vise en fotoutstilling til glede for alle våre delegater. Dette blir veldig bra, sier festivalsjef Guri Heftye.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Medvirkende

Speakers
Ryan Kelly
(Fotograf)