Etter braksuksuksessen i fjor er han tilbake! Vi har vi gleden av å tilby en eksklusiv Masterclass med Danny Zuker, forfatter og produsent av Modern Family.
NMD Masterclass ledes av Thomas Giertsen og vil med utgangspunkt i Dannys eget arbeid med 10 sesonger av Modern Family, dypdykke i grunnleggende kjøreregler for utvikling og skriving av komedie. Klassen er for deg som jobber som programskaper, enten du er manusforfatter, regissør eller produsent.

Da Danny Zuker og Thomas Giertsen gikk av scenen etter 40 minutter på NMD18, var vår første tanke: MER! Vi er derfor veldig glade for å kunne ønske dem begge velkommen tilbake og nå til en lang og utvidet, eksklusiv Masteclass, onsdag 8. mai.

Danny har vært med helt fra starten av Modern Family og har sammen med Steven Levitan og Christopher Lloyd utviklet, skrevet og produsert hele 10 sesonger av den prisbelønte serien.

NMD Masterclass ledes av Thomas Giertsen og vil med utgangspunkt i Dannys eget arbeid dypdykke i grunnleggende kjøreregler for utvikling av komedie, som arbeidsmetodikk, organisering av skriverommet, skriveprosessen, karakterutvikling og mye mer. 

 

NMD Masterclass er åpen selv om du ikke er påmeldt NMD. Kun 35 plasser. Grieghallen, onsdag 8 mai. Klokken 12-15, registrering og kaffe fra klokken 1130.

Les mer og meld deg på her

Medvirkende

Speakers
Thomas Giertsen
(Komiker)
Danny Zuker
(Forfatter og produsent)